ΕΡΓΟ : Ανάπτυξη Ευρυζωνικού Δικτύου Τοπικής Πρόσβασης στο Δήμο Μεγαλόπολης-Έχει ολοκληρωθεί ?


Αναρτήθηκε στην Διαύγεια η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Μεγαλόπολης, για πρόταση ένταξης έργου στην Πρόσκληση 28 του Ε.Π. ¨ΨηφιακήΣύγκλιση¨ του έργου ¨Ανάπτυξη Ευρυζωνικού Δικτύου Τοπικής Πρόσβασης στο Δήμο Μεγαλόπολης¨, το οποίο όμως έχει ολοκληρωθεί αλλά δεν έχει πληρωθεί, όπως αναφέρει ο κύριος δήμαρχος αφού δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες πιστώσεις.




Το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησε από το επιχειρησιακό πρόγραμμα η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ το οποίο συμπεριέλαβε και τον δήμο Μεγαλόπολης μαζί με άλλους δήμους στην δράση αυτή.


Στον δήμο Μεγαλόπολης το έργο ανέλαβε η εταιρία ΄Ενωση Infotechnica Α.Ε. – Gennet Α.Ε.και σύμφωνα με την εισήγηση του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ Παναγιώτη Μπούρα το έργο ολοκληρώθηκε και παραλήφθηκε από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής του δήμου στις 29 - 10 -2009.



Αν κοιτάξει κανείς το τεύχος προκήρυξης του έργου θα βρει όλες τις λεπτομέρειες του έργου και σε ποια σημεία ακριβώς και με τι υλικά , θα συνδεθούν διάφορα δημοτικά κτίρια, η πυροσβεστική και η βιβλιοθήκη της πόλης. Επίσης στις ασύρματες συνδέσεις αναφέρονται και καταστήματα του δήμου σε χωριά.

ο χάρτης του δικτύου με το έργο ολοκληρωμένο!


Ερωτάται ο κύριος δήμαρχος αλλά και η επιτροπή παραλαβής του έργου , έχουν πράγματι ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες, έχουν τοποθετηθεί όλα τα υλικά και οι καλωδιώσεις που προβλέπονται από την προκήρυξη και παραδόθηκε το έργο με το κλειδί στο χέρι όπως ακριβώς αναφέρεται στην προκήρυξη?

To έργο παραδόθηκε στους 12 μήνες που όριζε η προκήρυξη η δόθηκαν παρατάσεις απο το δημοτικό συμβούλιο και αν ναι, με ποιές αποφάσεις?

Επίσης έχει πραγματοποιηθεί η σύνδεση όλων των τερματικών με το πρόγραμμα ΣΥΖΕΥΞΙΣ όπως πάλι αναφέρεται στην προκήρυξη?

Γνωρίζουν οι κάτοικοι των τοπικών διαμερισμάτων που αναφέρονται στο έργο την ύπαρξη του συστήματος και έχουν κάνει ποτέ χρήση του?

Έχουν γίνει , και αν ναί από ποιόν, δοκιμές του συστήματος πρίν την παραλαβή του από την αρμόδια επιτροπή για να διαπιστωθεί η σωστή λειτουργία του , όπως προβλέπεται στην σύμβαση?

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την προκήρυξη του έργου και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την πληρωμή του έργου ...



PROK MEGALOPOLHS23082007Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου

2 σχόλια:

  1. diladi to isari ta paradeisia kai ta perivolia exoyn asyrmati syndesi??
    to allo me ton toto .. to xerete???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω ειμαι πολυ περιεργος ποιοι ηταν στην επιτροπη παραλαβης...και αν ειχαν την παραμικρη ιδεα απο ασυρματα δικτυα....φιλε βαλε τα ονοματα να γελασει ο καθε πικραμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr